Årets sommarjobb 2012: Viktig lærdom fra Haukeland

Emblem Sommarjobb 2012Når sommeren kom, og første år på sykepleierstudiet var vel fullført, så benyttet jeg anledningen til å søke på en stilling som sommervikar på nevrokirurgisk avdeling på Haukeland universitetssjukehus. At jeg fikk jobben, gjorde meg veldig glad!

Av Steffen Fløysand Berland, sykepleierstudent og helsefagarbeider

Uten helt å vite hva som skulle møte meg på sykehuset, som var en ny arena for min del, var jeg veldig spent i forkant av de første vaktene mine. Første vakten kom, og jeg ble svært godt tatt i mot. Meget hyggelige kollegaer, en veldig trivelig avdeling og spennende faglige utfordringer gav meg potensiale til å lære enormt mye nytt! Som sykepleierstudent fikk jeg også være med å observere sykepleieroppgaver når det var anledning til det. Jeg kunne på den måten opparbeide meg erfaring og kompetanse som jeg kan nyte godt av videre i studiene.

Som Helsefagarbeider ved nevrokirurgiskavdeling, møter jeg pasienter i alle aldre. Med svært mange forskjellige diagnoser. Personer i helt ulike situasjoner. Det er et svært givende arbeid å få følge disse pasientene, og å få lov til å forsøke å gjøre sykehusoppholdet deres til en litt bedre opplevelse. Det, sammen med den uvurderlige erfaringen og læringen jeg tjener på dette, er vel så viktig som lønnen jeg får i kroner.

Møtet med Helse Bergen har på mange måter vært fantastisk bra for min del. Jeg får brukt min tidligere utdanning som Helsefagarbeider på en god og nyttig måte. Jeg får bruke, og utfylle min pågående sykepleierutdanning. Og jeg får utrolig viktig lærdom med meg videre, både som sykepleier og senere lege. Det er jeg helt overbevist om!

Etter å ha jobbet på Haukeland universitetssjukehus i sommer, gleder jeg meg nå enda mer til å begynne i sykehuspraksis når andre år på sykepleierstudiet etter hvert kommer i gang. Og jeg gleder meg til å fortsette å arbeide – og lære mye – i Helse Bergen, som vikar ved siden av studiene.

Tusen takk for muligheten!

Vennlig hilsen Steffen Fløysand Berland Sykepleierstudent /Helsefagarbeider

Dette er eit av bidraga til konkurransen vår Årets sommarjobb 2012. Les nokre av dei andre her:

6 tanker på “Årets sommarjobb 2012: Viktig lærdom fra Haukeland

  1. Tilbaketråkk: Årets sommarjobb 2012: Sekretær, Akuttmottaket, Stavanger universitetssjukehus | Blogg i vest

  2. Tilbaketråkk: Årets sommarjobb 2012: Laboratoriet, Førde sentralsjukehus | Blogg i vest

  3. Tilbaketråkk: Årets sommarjobb 2012: Kjøkkenet, Stavanger universitetsjukehus | Blogg i vest

  4. Tilbaketråkk: Årets sommarjobb 2012: Obduksjonstekniker, Stavanger universitetssjukehus | Blogg i vest

  5. Tilbaketråkk: Årets sommarjobb 2012: Ambulansearbeider, Helse Fonna | Blogg i vest

  6. Tilbaketråkk: Årets sommarjobb 2012: Barselavdelingen på Kvinneklinikken | Blogg i vest

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s