Årets sommarjobb 2012: Verdens kjekkeste sommerjobb

Emblem Sommarjobb 2012Det aller første jeg kan si er at jeg har hatt verdens kjekkeste jobb denne sommeren! Jeg har vært så heldig å få jobbe i ambulansetjenesten i Helse Fonna som ambulansearbeider (vikar). Min arbeidsplass har vært ved Ølen ambulansestasjon i Vindafjord kommune. Dette er en helt fantastisk plass med mange kjekke kollegaer.

Av Hege Bratland Hølland

Grunnen til at jeg valgte å søke sommerjobb i ambulansetjenesten var fordi jeg i vinter tok et ambulanse – vikarkurs gjennom Helse Stavanger og Helse Fonna. Jeg ville utforske mer om hvordan det er å jobbe pre-hospitalt, samt å få oppleve det å kunne være til hjelp for andre som trenger det. Det er en stor ære å få kunne hjelpe de som ikke alltid har det så bra, er syke og trenger hjelp. Det gir meg en god følelse å vite at jobben jeg gjør er til stor nytte. Noen ganger kan kun en hjelpende hånd og gode ord være den beste hjelp, og hva er vell ikke kjekkere enn det?

Det har vært variert arbeid,  og nettopp det gjør jobben spennende. Du vet aldri hva som skjer og hva som venter deg. Noen ganger er det ulykker hvor folk blir skadet, eller noen blir alvorlig syke og trenger hjelp og behandling for det. Andre ganger er det noen som trenger transport med ambulansen for å komme seg hjem eller til et sykehjem. Jobben vi gjør er uansett viktig og vi vil alltid det beste for pasientene.

På arbeidsplassen ble jeg veldig godt mottatt. Det er en fantastisk gjeng som jobber der, og de har en helt spesiell imøtekommende atferd for nye mennesker. De står virkelig med åpne armer for oss nye, noe som betyr utrolig mye. Jeg følte meg velkommen med en gang og de gav mye av seg selv. At dette er en gjeng med et godt arbeidsmiljø rundt seg er det ingen tvil om. Jeg har hatt det helt fantastisk kjekt sammen med alle og vil svært gjerne komme tilbake!

Vennlig hilsen

Hege Bratland Hølland

Dette er eit av bidraga til konkurransen vår Årets sommarjobb 2012. Les nokre av dei andre her:

6 tanker på “Årets sommarjobb 2012: Verdens kjekkeste sommerjobb

  1. Tilbaketråkk: Årets sommarjobb 2012: Sekretær, Akuttmottaket, Stavanger universitetssjukehus | Blogg i vest

  2. Tilbaketråkk: Årets sommarjobb 2012: Laboratoriet, Førde sentralsjukehus | Blogg i vest

  3. Tilbaketråkk: Årets sommarjobb 2012: Kjøkkenet, Stavanger universitetsjukehus | Blogg i vest

  4. Tilbaketråkk: Årets sommarjobb 2012: Obduksjonstekniker, Stavanger universitetssjukehus | Blogg i vest

  5. Tilbaketråkk: Årets sommarjobb 2012: Nevrokirurgisk avdeling, Haukeland universitetssjukehus | Blogg i vest

  6. Tilbaketråkk: Årets sommarjobb 2012: Barselavdelingen på Kvinneklinikken | Blogg i vest

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s